TwoDads® Xplora-arvonnan säännöt

Palkinnot

Kolme TwoDads® -tuotetta ostaneiden kesken arvotaan 5kpl Xplora X5 Play lasten kellopuhelimia. Voittaja saa kellopuhelimen.

Xplora mobile puhelinliittymä maksaa 10-12€/kk. Xplora puhelimen käyttö vaatii liittymän aktivoimisen.

Palkinnon arvo on 199€ (sis. alv). 
Palkintoja ei voi vaihtaa eikä muuttaa rahaksi. Arvonnan   järjestäjä vastaa mahdollisesta arpajaisverosta.

Järjestäjät

TwoDads Oy, Lapinlahdenkatu 16, 00180 Helsinki sekä Xplora Mobile Oy Piispanportti 11 02240 Espoo. Facebook tai Instagram eivät ole osallisena arvontaan eivätkä ne sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla.

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt lukuun ottamatta TwoDads Oy:n ja Xplora Mobile OY:n henkilökuntaa sekä muita henkilöitä, jotka osallistuvat tämän arvonnan järjestämiseen. 

Osallistujan on todistettava ostaneensa vähintään 3 kpl TwoDads®-tuotteita ennen kisaan osallistumista esittämällä ostoksen kuitin, josta näkyy ostopaikka- ja aika.

Osallistumisaika 

Arvontaan voi osallistua 30.11.2021 mennessä.

Osallistuminen kilpailuun

Arvontaan osallistutaan ostamalla vähintään 3kpl TwoDads® -tuotteita ennen osallistumista, täyttämällä ja lähettämällä twodads.fi/xplora -sivulla oleva osallistumislomake. Arvonnan voittajan tulee esittää kuitti todisteena voitosta pyydettäessä.

Perheenjäsenet voivat kukin osallistua arvontaan useammalla kuitilla, eikä aikaisempi voitto ole osallistumisen este seuraavassa arvonnassa.

Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista ja 
pidättää oikeuden hylätä ne henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden on syytä epäillä käyttäneen epärehellisiä keinoja arvontaan osallistuessaan tai jotka ovat rikkoneet Instagramin tai Facebookin käyttöehtoja.

Voitosta ilmoittaminen

Arvonnan järjestäjän henkilökunnan jäsen arpoo voittajan arvontapäivänä.

Palkintoja ei voi vaihtaa eikä muuttaa rahaksi.

Palkinnon voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti voitosta arvontapäivänä. Palkintojen voittajien tulee vahvistaa voittonsa vastaamalla viestiin ja ilmoittamalla yhteystietonsa Arvonnan järjestäjälle 24h sisällä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta yhden (1) päivän kuluessa voittajan valinnasta, voittajan oikeus palkintoon raukeaa ilman korvausta ja arvonnan järjestäjällä on oikeus valita uusi voittaja. Arvonnan voittajien etu- ja sukunimet ja/tai nimimerkit julkaistaan TwoDadsin somekanavissa.

Vastuu

Palkinnon voittaja vapauttaa arvonnan  järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voisi mahdollisesti aiheutua osallistumisesta kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai palkinnon käyttämisestä.

Tietosuoja

Arvonnan järjestäjällä on oikeus julkaista voittajien nimet tai nimimerkit valitsemissaan viestintä- ja markkinointikanavissa. TwoDads Oy ei kerää osallistujien yhteystietoja, nimimerkkejä tai muita tietoja, eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin.
Jos osallistuja suostuu siihen, että Xplora Mobile Oy saa lähettää hänelle markkinointiviestejä, tiedot tallennetaan Xplora Mobile Oy:n asiakasrekisteriin. Lue rekisteriseloste klikkaamalla tästä

Sääntöjen noudattaminen

Osallistujan tulee tutustua arvonnan  sääntöihin. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy arvonnan säännöt ja arvonnan järjestäjän päätökset. Arvonnan järjestäjällä on oikeus kaikkiin arvontaa koskeviin muutoksiin.