Slush – uhka vai mahdollisuus?

Julkaistu 12.2.2016 klo 10.16
TwoDads Slush 2016

TwoDads oli mukana ensimmäistä kertaa Slushissa. Tilaisuus oli varsin kokonaisvaltainen aistien ylikuormitukseen saakka.

TwoDads esittäytyi ensin Arctic Startupin järjestämässä Tonic 16 Food Tech and Innovation pre-eventissä Hotel Hilton Helsinki Strandissa, missä nähtiin parikymmentä ruokaan liittyvien uusien yrityksien innovaatioita ja ratkaisuja esitteleviä puheenvuoroja, joista yksi oli TwoDadsin puheenvuoro. Itse Slushissa TwoDads® esittäytyi lavalla Food Tech Startup -tilaisuudessa.

Mielenkiintoisia uutuuksia olivat mm. Natural Machinesin esittelemä 3D-ruokaprintteri Foodini, joka pystyy tulostamaan ruoka-annoksia ja tuottamaan maku- ja raaka-aineyhdistelmiä, joita ei muutoin näkisi.

Toinen mielenkiintoinen esitys kuului EntoCubelle, jonka johtaja Perttu Karjalainen esitteli hyönteisten konttikasvatusta ekologisena vaihtoehtona perinteisille proteiinin lähteille kuten nauta- tai siipikarjalle.