Mothers in Business meets TwoDads®

Julkaistu 17.5.2017 klo 02.49
Mothers in Business

Eräänä päivänä Startup Maria yrityskiihdyttämössä tapahtui jotain uutta. Yksi toisensa jälkeen ovesta saapui sisään pieniä lapsia rattaissa työntävä äitien joukko. He olivat tulleet tutustumaan talon usean sadan aloittavan yrityksen joukosta TwoDadsiin.

Mothers in Business on urahenkisten äitien verkosto, joka tarjoaa äideille mahdollisuuden ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen perhevapaiden aikana sekä työelämään paluun jälkeen. Verkoston tavoitteena on voimaannuttaa äitejä yhteensovittamaan ura ja perhe sekä edistää uraäitien asemaa työmarkkinoilla ja yhteiskunnassa.

MiB järjestää muun muassa keskustelutilaisuuksia, yritysvierailuja, koulutuksia, työpajoja, illanviettoja ja muita tilaisuuksia. Lähtökohtana on, että tilaisuuksiin voi osallistua lapsen kanssa.

Tino Singh tapasi Mothers in Business –verkoston äidit. “Mielenkiintoista oli se, että suurin osa äideistä koki tuotteet enemmän kuin tarpeellisiksi ja isien mukaan saaminen koettiin myös tärkeänä. Kysymyksiä tuli myös tuotantomaan ja raaka-aineiden suhteen. Yllättäen suurin osa Mothers in Business –verkoston äideistä tilasi ruokansa verkosta”, kertoo Singh.

TwoDads haluaa myös tukea ja edistää kaikkien äitien arvostusta ja isien osaamista urasta, taustasta tai sosioekonomisesta asemasta huolimatta.