Kaksi Iskää nyt Mumin Kaffen valikoimissa

Julkaistu 12.2.2018 klo 09.41
TwoDads Mumin Kaffe

TwoDads® tuotteita saa nyt myös Mumin Kaffesta

Lapsiystävällinen kahvilaketju Mumin Kaffe satsaa lasten hyvinvointiin yhteistyössä kanssamme.

Mumin kaffe uudistaa valikoimaansa tuomalla valikoimiinsa 30% vähemmän sokeria sisältävät TwoDads®-pillimehut, sekä jopa 85% vähemmän sokeria sisältävät ja runsaskuituiset murot.

Lasten hyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeä haaste, johon TwoDads® on vastannut kehittämällä parempia vaihtoehtoja, yhteistyössä Helsingin yliopiston ravitsemuksen asiantuntijoiden sekä johtavien suomalalaislääkärien kanssa.


Mumin Kaffe

“TwoDads® uutuustuotteet ovat oiva lisä Mumin Kaffe valikoimiin. Me panostamme lasten hyvinvointiin, sormisyömisen hauskuutta unohtamatta.

Ensimmäiset TwoDads® -pillimehut ja lasten sormiruokamurot tulevat myyntiin tällä viikolla.”
– Sanna Kiiski, Mumin Kaffe

Rakkaus lapsiin, lasten kokonaisvaltainen hyvinvointi ja maailmanlaajuinen lasten lihavuusepidemia saivat kaksi isää miettimään, minkälaista ruokaa tarjoamme lapsillemme.

TwoDads®-isät totesivat, että lapset ansaitsevat parempia tuotteita – jotain on asialle siis tehtävä.

“Pienten lasten isinä aloimme miettiä, mitä syötämme lapsillemme. Ensimmäisenä mieleen tuli aamiainen, emmekä millään löytäneet tuotteita, joihin olisimme vanhempina täysin voineet luottaa.

Soitimme Helsingin yliopiston asiantuntijoille ja lääkäriystävillemme, ja ryhdyimme heti tausta- ja kehitystyöhön. Sen hedelmänä ovat nyt syntyneet TwoDads®-tuotteet”, yrityksen perustajat Tino Singh ja Sami Kuusisto kertovat.

Mumin Kaffe on yhdistelmä lapsiystävällistä palvelua, suomalaista designia ja Muumilaakson tapaa ajatella. Se on lämminhenkinen kahvila, jossa on hyvä hygge ja siellä myös lapset saavat näkyä ja kuulua. Se vetää puoleensa lapsiperheiden lisäksi myös Muumeihin ihastuneita matkailijoita sekä kaikkia heitä, jotka haluavat kokea jotain uutta ja erilaista.

Lisää tietoa Mumin Kaffesta muminkaffe.com