Big in Japan?

Julkaistu 26.11.2016 klo 02.54
Japan

TwoDads oli yksi onnekkaista, joka valittiin edustamaan suomalaisia startup-yrityksiä Japanin Fukuokaan marraskuussa 2016. Tilaisuus oli Helsingin kaupungin ja Fukuokan kaupungin ensimmäinen yhteinen maidenvälisten startup-yritysten verkostoitumismatka.

Matkan aikana tapasimme useita paikallisia yrityksiä, yrittäjiä sekä sijoittajia. Matkaa isännöivät Fukuokan kaupungin johto sekä virkahenkilöt. Saimme osaksemme uskomatonta vieraanvaraisuutta. Aikataulu oli varsin kireä, mutta vierailimme paikallisten yritysten lisäksi myös Fukuokan Startup Caféssa, jossa muutaman muun suomalaisen lisäksi esittelimme myös TwoDads® ajatuksen lasten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisestä.

TwoDads® otettiin heti yllättävän suurella innostuksella vastaan, mikä osoitti, että olemme kulttuuri- ja kielirajat ylittävän asian äärellä. Yksittäiset sijoittajat kiinnostuivat ja teimme myös esisopimuksen yhteistyöstä Japanin markkinoille tulemisesta, jota tutkimme parhaillaan yhteistyössä muun muassa Japan University of Economicsin kanssa. Yhteistyömme on päässyt käyntiin ja odotamme innolla vuotta 2018, jolloin tarkoituksenamme on käynnistää aktiviteetit Japanissa.