Isyyden tunteiden salaisuudet paljastuvat Ilkka Enkenbergin ja Markus Forssellin Isäkirjassa

TwoDads® Podcast-jakson 11 kuvassa logo Markus Forssell ja Ilkka Enkenberg  Isäkirja

TwoDads® Podcastin Jaksossa 11 Tino Singh haastattelee tuoreita Isäkirjailijoita Ilkka Enkengeriä ja Markus Forssellia

Isäkirja on kahden miehen rehellinen kuvaus siitä, millaista on olla isä Suomessa.

Ilkka ja Markus kertovat hauskojen, karvaiden ja elämänmakuisten tositarinoiden avulla isän kokeman tunneskaalan ilosta raivoon ja pettymyksestä ylpeyteen. 

 

Jakson pituus 26min 51sek

Julkaisupäivä: 30.9.2020

Isäkirja on muutakin kuin hersyvää naurua ja liikuttavia hetkiä. Se on vertaistukea jo isiksi tulleille ja johdatus tulevaan isäksi aikovalle tai pian tulevalle.  Kirjassa kumpikin kirjoittajista kertoo rehellisesti ja jopa raadollisesti omista onnistumisistaan ja demoneistaan sekä kommentoi toisen edesottamuksia ymmärryksen lasit silmillään.

“Kun oma veri kiehuu, eihän sellaista näytetä missään somessa..
Me haluttiin tuoda esiin isien välinen dialogi niistä kokemuksista ja tunteista, joita isyys saa aikaan" -Ilkka Enkenberg 

Ilkka Enkenberg on kolmen lapsen isä. Hän on tietokirjailija, tuottaja ja kouluttaja Tarina-akatemiassa, joka auttaa organisaatioita kertomaan faktoista kiinnostavasti.

Markus Forsell on kolmen lapsen isä. Vuoden Isä 2013 -palkinnon Markus sai toimittuaan kokemusasiantuntijana ja projektipäällikkönä Isänä työelämässä -projektissa. 

Isyyden teemasta Markus on kertonut mm. Pohjoismaisen Neuvoston julkaisemassa Nordic Dads -kirjassa (2019). Markus työskentelee terveydenhuoltoalalla palvelupäällikkönä.

Julkaistu 29.9.2020 klo 11.05

Listen on Apple Podcasts